Menu
Your Cart

Full Service Winterstalling

Bij Zaanhaven ontzorgen wij de watersporter. Aan het einde van het seizoen levert u de boot bij ons af (via het water of op de trailer) en wij nemen het van u over. In de periode dat wij uw boot beheren verzorgen wij al het noodzakelijke onderhoud & upgrades in overleg met u.

Wij denken met u mee

Laat ons goed weten wat er allemaal is gebeurd tijdens het vaarseizoen, waar u vragen over heeft en wat u graag anders ziet. Zaanhaven denkt graag met u mee! Als al het onderhoud en de gewenste upgrades zijn uitgevoerd stallen wij de boot veilig en overdekt op ons eigen terrein. Op deze manier bent u er zeker van dat de boot de winter goed doorkomt en in het voorjaar direct klaar is voor gebruik.

Garantie op het onderhoud

Zaanhaven geeft op alle reparaties en het onderhoud garantie voor het nieuwe vaarzeizoen. Mocht u onverhoopt stil komen te vallen dan komt er direct een Zaanhaven monteur uw kant op om het probleem onder garantie te verhelpen. Ontzorgen is onze taak bij Zaanhaven.

Prijzen winterstalling

  • Binnen in dubbel geïsoleerde, verwarmde hal p/m2 (l.o.a x b.o.a.) € 60,–
  • Buiten op de wal p/m2 (l.o.a. x b.o.a.) € 35,–
  • Buiten overdekt p/m2 (l.o.a. x b.o.a.) € 50,–
  • Ligplaats in het water p/m2 (l.o.a x b.o.a.)   € 20,–
  • Milieutoeslag p/m2 (l.o.a x b.o.a.) € 2,35 (verplicht voor alle schepen)

Minimaal aantal meters 10m2 – Alle prijzen inclusief 21% BTW

Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.