Menu
Your Cart

Aanmeldformulier Ligplaats - Zomer 2019

Het onderstaand formulier kunt u gebruiken om u aan te melden voor een ligplaats in de zomer van 2019. Vul u gegevens in, en druk op verstuur.


Zaanhaven B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan het vaartuig (en aanverwante artikelen), tenzij er sprake is van grove schuld of opzet van Zaanhaven B.V. of diens leidinggevende(n). Vaartuig(en) van huurder zijn niet door Zaanhaven B.V. verzekerd. Door ondertekening verklaart huurder dat bovenstaand vaartuig All Risk of WA-casco verzekerd te hebben. 


Huurder draagt het volledig risico voor het eventueel niet verzekerd blijken van het vaartuig. De NJI Algemene Voorwaarden voor Winterberging en Ligplaatsverhuur editie 2016 zijn van toepassing op deze overeenkomst en bevinden zich in de bijlage. Huurder verklaart zich akkoord met de toepasselijkheid en de ontvangst van de Algemene Voorwaarden voor Winterberging en Ligplaatsverhuur editie 2016. Afspraken over eventuele (onderhouds)werkzaamheden vallen niet onder deze overeenkomst, maar worden separaat bevestigd.


 • Zaanhaven B.V.
  Zuiddijk 412
  1505 HE Zaandam
 • K.v.K. nr. 525562120000
  Rek. nr. ABN-AMRO 417583915
  IBAN. NL86ABNA0417583915
  BIC. ABNANL2A


Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.