Menu
Your Cart

Winterstalling aanmeldformulier

Vraag nu een plek aan voor de winterstalling van uw schip. Bij buitenstalling dient de boot te worden ingesealed. Zaanhaven B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan het vaartuig (en aanverwante artikelen), tenzij er sprake is van grove schuld of opzet van Zaanhaven B.V. of diens leidinggevende(n). Vaartuig(en) van huurder zijn niet door Zaanhaven B.V. verzekerd. Door ondertekening verklaart huurder dat bovenstaand vaartuig All Risk of WA-casco verzekerd is. 


Huurder draagt het volledig risico voor het eventueel niet verzekerd blijken van het vaartuig. De NJI Algemene Voorwaarden voor Winterberging en Ligplaatsverhuur editie 2016 zijn van toepassing op deze overeenkomst en bevinden zich in de bijlage. Huurder verklaart zich akkoord met de toepasselijkheid en de ontvangst van de Algemene Voorwaarden voor Winterberging en Ligplaatsverhuur editie 2010. Afspraken over eventuele (onderhouds)werkzaamheden vallen niet onder deze overeenkomst, maar worden separaat bevestigd.


Uit de onderstaande onderhoudswerkzaamheden bij de Boot & Motor kunt u een keuze maken met vermelding van uw merk, type en bouwjaar. Alle werkzaamheden zullen geschieden op basis van regiewerk. Het uurloon bedraagt 75,00 euro per uur inclusief B.T.W. Verzoek: de sleutels van de boot/motor(en)/sloten/sleutels staartstuk/propellers bij de receptie afgeven.


Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.